Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Yamaha A-S801 Sztereó erősítő

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
299.999 Ft
Gyártó: Yamaha
Cikkszám: YAM-A-S801-BLK
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-07-07
További képek
Yamaha A-S801 Sztereó erősítő
Yamaha A-S801 Sztereó erősítő

Leírás

 

A-S801


​TOP-ART design és művészet. Az audio jel feldolgozását és továbbítását egyszerűen és közvetlenül oldották meg, így kevesebb az esély, hogy sérüljön a jel, nincs zaj és torzítás. A Yamaha erősítő tervezési technológia az úgynevezett top-ART egy I / O (input output) közvetlen szimmetrikus kialakítást, a bal és a jobb csatorna szervezett, egyenes, szimmetrikus elrendezésű, így elérhető a legnagyobb jel tisztaság. Ezen túlmenően, az ART (Anti-Resonance and Tough) alacsony súlypont és erős központi áthidaló magas szilárdságú támogatást és rezgéscsillapítást ad. Ezek az újítások hozzájárulnak az erősítő gazdag hangvisszaadásához.


Jellemzők:

  • USB DAC funkció támogatja a 2,8 MHz / 5,6 MHz-es DSD natív felbontást és a PCM384kHz / 32 * bit reprodukció
  • Nagy hatékonyságú ESS 32 bites DAC
  • 160 W x 2 (max.), 100 W x 2 (RMS) nagy teljesítmény
  • Folyamatos változó hangerő-szabályozás
  • Digitális audio bemenetek TV vagy Blu-ray lejátszóhoz
 A nagy szilárdságú alváz hozzájárul a nagy sűrűségű hanghoz és a nagy tisztaságú hangreprodukcióhoz


Annak érdekében, hogy hatékonyan csillapítsa a hangminőséget károsító rezgéseket, az A-S801 alváz dupla alsó résszel rendelkezik 1 mm-es vaslemezből. Ezen túlmenően az erősítő szakaszban lévő erőátalakítót és hűtőbordákat rendkívül erős és stabil ART (Anti-Resonance és Tough) alap támogatja. A szilárd középső rúd tovább erősíti a merevség és a vibráció csillapítását. Ezek a Yamaha tervezési innovációk hozzájárulnak a kiváló S/N arányhoz és a természetes, gazdag hangvisszaadáshoz.

 


Kiváló minőségű alkatrészek a kiváló teljesítményre


Testreszabott teljesítménytranszformátor, egyedi gyártású blokk kondenzátorok, két közvetlen jelforrás hangszóró relé, egypontos földelő rendszer, alumínium extrudált hűtőbordák és további kiváló minőségű alkatrészek. Az egyes alkatrészek minősége, valamint az együttes működésük alapvetően meghatározza a komponensek hangminőségét. A Yamaha csak nagyon magas minőségű, gondosan kiválasztott és tesztelt alkatrészeket használ.

 

Közvetlen CD erősítés és tiszta közvetlen üzemmód

Direkt csatlakozással a CD bemenethez, a CD Direct Amplification maximalizálja a CD forrás S/N arányát. Emellett a Pure Direct mód bekapcsolásával a zenei jelek a lehető legrövidebb útvonalat továbbítják, megkerülve a puffererősítőt és a hangot, a hangerőt és az egyensúlyszabályozókat, hogy gyakorlatilag megszüntessék a legtisztább hangminőséget okozó jelromlást.

 


Folyamatos hangerő-szabályozás


Az A-S801 egy új analóg hangerőszabályozást is tartalmaz az előlapon, amely elektronikus hangerőt használ a nagyobb hangminőség érdekében, ami lehetővé teszi a hangerőhatás kívánt beállítását. A teljes térfogattól elkülönítve ez szabályozza az alacsony és magas frekvenciájú hangok egyensúlyát, teljes hangerőt biztosítva bármilyen hangerőszinten, kompenzálva az emberi fül magas és alacsony frekvenciájú természetes veszteségeit.

 


Aranyozott dugaljak


Az aranyozott csatlakozók kiváló minőségű csatlakozást biztosítanak, melyek megakadályozzák a jelveszteséget. az A-S801-es aranyozott hangszóró csatlakozókkal és bemeneti kapcsokkal rendelkezik.

 

USB DAC funkció támogatás

USB DAC funkció támogatja a 2,8 MHz/5,6 MHz-es DSD natív felbontást és a PCM 384kHz/32 bites reprodukciót A beépített USB DAC funkció lehetővé teszi a közvetlen PC-csatlakozást és a mai népszerű nagy felbontású hangforrások reprodukálását. A Yamaha által kifejlesztett USB eszközvezérlő IC rendelkezik saját főórájával, amely kiküszöböli a nagy felbontású jelátvitelhez szükséges PC jittert. Az ASIO2.3 Yamaha Steinberg USB meghajtó alacsonyabb késleltetést és nagyobb teljesítményt ér el. Az 5.6MHz-es DSD natív reprodukcióval és PCM 384kHz/32 bites PCM reprodukcióval kompatibilis, nagy felbontású hangforrások széles választékát élvezheti a kiváló minőségű hangzás érdekében.

 


Nagy teljesítményű 32 bites D / A konverter


Az A-S801 D/A átalakítója az ES9010K2M az ESS Technology, Inc.-től származik. Mivel a beépített D/A konverter saját master órát használ, egy eredeti Jitter Elimination funkció is szerepel, amely lehetővé teszi a D/A konverziót, amely rendkívül alacsony hatással van az óra jitterére. Ezenkívül egy 2-csatornás D/A átalakító a chip belsejében helyezkedik el és kettős differenciálműveletet alkalmaz. Az eredmény rendkívül nagy teljesítményű és kiváló minőségű jelkimenet, kiváló jel-zaj viszony.

 


Digitális audio bemenet a TV és / vagy a Blu-ray lejátszóhoz


Az A-S801 optikai és koaxiális terminálokkal felszerelt, digitális audió bemenettel rendelkezik. Az optika a TV-készüléktől érkező hangok fogadására és a Blu-ray lejátszó hangjának fogadására alkalmas. A hang a digitális tartományban marad, így tiszta dinamikus hangot biztosít az összes szórakoztató forráshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták:

Összehasonlítás
Loading...
Facebook közösség